Caută
Close this search box.

Ronald Araujo şi Robert Lewandowski au fost declaraţi netransferabili de FC Barcelona

fc barcelona

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, i-a declarat netransferabili pe fundaşul Ronald Araujo şi pe atacantul Robert Lewandowski, subliniind că sunt două piese de bază în echipa antrenată de Xavi Hernandez, informează EFE.

„Niciun jucător nu vrea să plece şi nu va exista nicio plecare în acest mercato”, a spus Laporta în cadrul unei întâlniri informale în timpul prânzului de Crăciun cu reprezentanţii presei care urmăresc actualitatea clubului.

În ceea ce-l priveşte pe Araujo şi un posibil interes din partea germanilor de la Bayern Munchen, Laporta a asigurat că nu are în plan să-l transfere pe fundaşul uruguayan, „chiar dacă s-ar primi ofertă bună” de la clubul bavarez, „pentru că Barcelona nu este un club care vinde”.

Nici Lewandowski nu va pleca în vara viitoare, în ciuda presupusului interes din partea fotbalului saudit. ”Nu vrea sa plece şi este singurul nostru golgheter”, a afirmat Laporta, care a confirmat că echipa sa va încerca să se întărească în această iarnă cu un mijlocaş, după ce a anunţat deja sosirea atacantului brazilian Vitor Roque.

Cu aceste ajustări, Joan Laporta este încrezător că echipa sa poate lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon. „Nu văd nicio echipă care să fie invincibilă pentru noi, dacă suntem la cel mai bun nivel al nostru”, a subliniat conducătorul clubului catalan.

Preluare: Agerpres

The post Ronald Araujo şi Robert Lewandowski au fost declaraţi netransferabili de FC Barcelona appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri