Caută
Close this search box.

Superliga: FCSB învinge Poli Iași și termină anul în fotoliul de lider

FCSB a învins, scor 3-1, în deplasare pe Poli Iași, în etapa a 21-a din Superliga României.

Prima repriză a fost una electrizantă, cu 3 goluri și mai multe șanse ratate de ambele echipe.

FCSB a început tare, iar presingul „roș-albaștrilor” a dat roade după doar 16 minute, când Alexandru Băluță a înscris cu latul pe lângă Silviu Lung Jr. după ce l-a forțat pe Carlos Jatoba să greșească în careu. Băluță și Coman au ratat șanse importante de 2-0, însă s-a făcut 1-1.

Robert Ion a egalat cu un șut din prima, de la 17 metri, după ce a profitat de locul liber lăsat în apărarea FCSB de Siyabonga Ngezana, care a ieșit să respingă și a fost prins pe picior greșit, potrivit Spotmedia.ro.

FCSB a intrat în avantaj la cabine după ce Florinel Coman a transformat un penalty pe care tot el l-a obținut, în minutul 32, după ce a fost faultat în careu de Samayoa.

Repriza a doua n-a mai fost la fel de spectaculoasă, chiar dacă Florinel Coman și Băluță au avut din nou șanse de gol. Meciul l-a închis cu rezultat pozitiv pentru FCSB Florinel Coman, care a transformat al doilea penalty primit de „roș-albaștri” în Copou, în minutul 83, după ce Samayoa l-a dărâmat în careu pe Darius Olaru.

În prelungiri, Darius Olaru a scăpat spre poarta lui Silviu Lung Jr. după o recuperare foarte bună a lui Pandele, însă a ratat șansa să mărească diferența.

În urma succesului, FCSB acumulează 44 de puncte și încheie anul pe primul loc în Superligă. CFR Cluj și Universitatea Craiova (ambele câte 33 de puncte), dar și Rapid (32 de puncte) au câte un meci în minus și se pot apropia la 8, respectiv 9 puncte, de lider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri