Caută
Close this search box.

Un afacerist român, în dosarul Hunter Biden. Casa Albă nu comentează cazul în care este implicat fiul președintelui Joe Biden

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2024, are un început neobișnuit. Analiștii politici au subliniat că o parte a campaniei electorale a început deja în sălile de judecată. În dosarul său apare și numele unui om de afaceri român, a cărui indentitate nu a fost făcută publică de către procurorii americani.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2024, are un început neobișnuit. Analiștii politici au subliniat că o parte a campaniei electorale a început deja în sălile de judecată. Cazul lui Donald Trump, fostul președinte pe numele căruia sunt deja 91 de capete de acuzare, este cunoscut. Iar ultimele evoluții, cu punerea sub acuzare a lui Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, ridică semne de întrebare față de impactul acestui viitor proces pentru actualul lider de la Casa Albă.

Problemele juridice ale lui Hunter Biden îi duc pe mulți americani și nu numai cu gândul la ce va face președintele Joe Biden în lunile următoare.

Liderul de la Casa Albă pornește în campania electorală, în timp ce pentru fiul său începe un nou proces, în care este acuzat de evaziune fiscală.

MARY ANNA MANCUSO, analist politic: Când vine vorba despre ce înseamnă pentru Joe Biden în 2024, este foarte dificil să realizezi ceva pentru că, în acest moment, nu am reuşit să găsim o legătură între stilul de viaţă luxos al lui Hunter Biden şi aplecarea sa către femei, sex, droguri şi rock and roll, ca să spunem aşa, pentru a fi o bază credibilă pentru ceea ce face preşedintele în campania de realegere sau în orice alt mod a beneficiat Joe Biden sau viceversa de această chestiune.

Deocamdată, tabăra republicană nu a reacționat vizibil, semn că nu se așteapta să beneficieze prea mult de problemele legale ale fiului președintelui. Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri