Caută
Close this search box.

Acuzaţii grave la unul dintre cele mai bune colegii din Capitală

Situaţie tensionată şi acuzaţii grave la unul dintre cele mai bune colegii din Capitală. În urma unei sesizări făcute de un părinte în legătură cu comportamentul unui profesor de la Colegiul German Goethe, Corpul de control al Ministerului Educaţiei a început o cercetare.

S-a ajuns până în punctul în care cele trei directoare şi-au dat demisia şi au acuzat atitudini umilitoare din partea membrilor Corpului de control, iar profesorii au protestat. Au rămas la catedră, dar nu le-au predat copiilor. Ministerul neagă acuzaţiile.

Totul ar fi pornit de la sesizarea unui părinte care atrăgea atenţia Ministerului Educaţiei în legătură cu o situaţie care viza un cadru didactic ce ar fi recurs la acțiuni de bullying la adresa unui elev, după ce acesta ar fi renunțat să mai participe la meditaţii. Corpul de Control al ministerului a început verificări.

În a treia zi de control, cei trei directori ai colegiului au demisionat în bloc. Ulterior, toţi angajaţii şcolii au anunţat că se solidarizează cu directoarele care au demisionat şi protestează.

Citește totul AICI

The post Acuzații la Colegiul Goethe din Capitală. Profesorii nu au predat, în urma unui control de la Ministerul Educației, considerat abuziv appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri