Caută
Close this search box.

Cuculis: Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, și familia acestuia, „încercare josnică” de a obține o reducere a posibilei pedepse

Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, dar și familia acestuia au făcut o „încercare josnică” de a obține o reducere a posibilei pedepse, acuză Adrian Cuculis, avocatul familiei Robertei, fata de 20 de ani ucisă în accident, și al celor trei tineri răniți.

„Încercare josnică a lui Vlad Pascu şi a familiei Pascu “per se” de a obţine o reducere a posibilei pedepse prin “medierea pretenţiilor civile” spune avocatul Cuculis.

„În spatele adresei de “mediere” care, la prima vedere, ar arăta o “grijă faţă de victimele şi persoanele vătămate ale acestei tragedii cauzate de Pascu”, se ascunde de fapt o încercare meschină şi parşivă de a arăta judecătorilor că Pascu a încercat “diminuarea consecinţelor infracţiunii” completează acesta, potrivit TVR Info.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Vlad Pascu a contestat decizia Judecătoriei Mangalia, din 23 ianuarie 2024, prin care s-a constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a tânărului bucureștean. Totodată, instanța a respins cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate.

Contestația formulată de Vlad Pascu va fi trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri