Caută
Close this search box.

Operații după operații în familia Regală Britanică. După Kate Middleton, și Regele Charles al III-lea va fi suspus unei intervenții chirurgicale

La scurt timp după intervenția suferită de nora sa, Kate, Regele Charles al III-lea va fi operat. De asemenea, monarhul își suspendă temporar angajamentele oficiale.

Regele Carol al III-lea se afla la reședința sa privată din Balmoral când a fost diagnosticat cu o afecțiune la prostată. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, urmează să fie internat și să fie supus intervenției, în decursul săptămânii viitoare, anunță Casa Regală britanică, potrivit dailymail.co.uk, citat de antena1.ro.

Consilierii au mai precizat că afecţiunea regelui este benignă, dar că acesta va fi supus unei „proceduri corective”. Între timp, aranjamentele sale oficiale vor fi suspendate, pentru o scurtă perioadă de recuperare.

Anunţul legat de operația pe care o va suferi regele vine la scurt timp după ce s-a aflat că Prinţesa de Wales se află în spital după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale. Îngrijorătoare este perioada lungă de timp necesară pentru refacere, Kate urmând să-și facă apariția în public abia după Paște.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri