Caută
Close this search box.

Protest fără protestatari: Un singur tractor și patru oameni luptă împotriva frigului în Capitală

Update În Piața Constituției, locul de desfășurare al mitingului organizat pentru transportatori și fermieri, a ajuns un singur tractor, pe o platformă.
Mitingul din Piața Constituției a început, conform programului oficial. Un singur tractor a ajuns în fața Casei Poporului. Fermierii și transportatorii care protestează se delimitează de manifestația organizată de un avocat apropiat de Diana Șoșoacă.

Știrea inițială:

Primăria Capitalei a anunţat detaliile stabilite pentru protestul transportatorilor și fermierilor care a fost aprobat pentru ziua de duminică.

Astfel, mitingul va avea loc în intervalul 09.30 – 22.00, anunţă instituția care a precizat şi traseele pe care se vor deplasa vehiculele până în Piaţa Constituţiei.

Între orele 6:00-6:30, va avea loc adunarea mijloacelor auto (maxim 100 tractoare şi 100 capete tractor de tir) pe Șoseaua Alexandriei, banda 1 de circulaţie l, segmentul cuprins între Şoseaua de Centură şi Șoseaua Bucureşti Măgurele.

Între orele 6:30-7:00, este programată deplasarea mijloacelor auto până în Piaţa Constituţiei pe traseul: Sos. Alexandriei-Calea Rahovei-stânga Bulevardul Tudor Vladimirescu- Dreapta Calea 13 Septembrie- stânga Bdul. Libertăţii – Piaţa Constituţiei.

”Deplasarea se face cu respectarea regulilor de circulaţie, fără restricţii de trafic. Mijloacele de transport folosite vor fi îndrumate şi parcate sub supravegherea forţelor de ordine gradual, până la ocuparea spaţiului destinat protestului (parcarea Piaţă Constituţiei)”, a transmis Primăria Capitalei.

De asemenea, postrivit suesei citate, între 8:30-9:30, are loc afluirea pietonală a participanţilor la protest în Piaţă Constituţiei.

Între orele 9:30-22:00 va avea loc mitingul de protest din Piaţa Constituţiei, iar apoi, până la ora 23.00, este programată defluirea participanţilor.

Nicuşor Dan a anunţat, joi, că autorităţile locale au aprobat organizarea unui protest, duminică, luni şi marţi, în Piaţa Constituţiei, cu participarea a 5.000 de persoane, 100 de tractoare şi 100 de capete tractor de TIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri