Caută
Close this search box.

Șeful vămilor și vicepreședinții ANAF au fost demiși. Premierul Ciolacu: Boloș a fost prompt după ce a primit semnale la întâlnirea cu protestatarii

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, i-a demis pe cei doi vicepreședinții ANAF și pe șeful Autorității Vamale, Ion Cupă. Boloș i-a înaintat, joi, premierului propunerea de numire a unui nou șef al vămilor – Marcel Mutescu.

La începutul ședinței de guvern, premierul Ciolacu a spus că Marcel Boloș a fost prompt după ce a primit semnale la întâlnirea cu protestatarii privind problemele din vămi și a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române, cu o persoană pe care am înțeles că și-o asumă.

Voi cere noii conduceri a Vămilor să vină cu rezolvări rapide la toate cerințele legitime ale fermierilor și transportatorilor, a adăugat Marcel Ciolacu, citat de TVR.Info.

În final, vreau să mulțumesc miniștrilor Agriculturii și Transporturilor, Florin Barbu și Sorin Grindeanu, pentru dialogul constant purtat cu fermierii și transportatorii, care va continua. Domnul ministru Boloș trebuie să reintre în acest format de dialog, fiindcă vreau să găsim soluții și pentru alte subiecte importante, precum restituirea parțială către operatorii de transport a accizei la carburanți. De altfel, dl Boloș a fost prompt după ce a primit semnale la întâlnirea cu protestatarii privind problemele din vămi și a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române, cu o persoană pe care am înțeles că și-o asumă, a subliniat premierul la începutul ședinței de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri