Caută
Close this search box.

Traficul în vama Isaccea, redus la jumătate în aceste zile faţă de perioada similară din 2023

Numărul persoanelor care au tranzitat luni, 8 ianuarie, vama româno-ucraineană Isaccea a scăzut cu cel puţin 50% faţă de cel al persoanelor şi autoturismelor înregistrate oficial în aceeaşi zi a anului trecut, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Andrei Ene.

Astfel, dacă luni, 8 ianuarie 2024, prin punctul de trecere a frontierei din oraşul Isaccea au intrat în România circa 150 de mijloace de transport cu aproape 400 de persoane, în aceeaşi zi a anului trecut pe acelaşi sens au fost înregistrate circa 250 de mijloace de transport cu aproape 900 de persoane.

De asemenea, dacă luni, 8 ianuarie 2024, prin vama Isaccea, au ieşit din România aproape 95 de mijloace de transport cu circa 430 de persoane, în aceeaşi zi a anului trecut, pe acelaşi sens au fost înregistrate circa 250 de mijloace de transport cu aproape 1.000 de persoane.

Potrivit Gărzii de Coastă, de la începutul războiului din Ucraina până marţi, aproape 152.000 de mijloace de transport şi circa 630.000 de persoane au intrat în România prin vama din oraşul Isaccea, iar aproape 157.000 de mijloace de transport şi circa 620 de persoane au ieşit din România.

De altfel, de aproape trei luni, în vama Isaccea, au fost puse în folosinţă detectoare de radiaţii nucleare şi materiale radioactive donate Poliţiei de Frontieră de Guvernul Statelor Unite ale Americii.

The post Traficul în vama Isaccea, redus la jumătate în aceste zile faţă de perioada similară din 2023 appeared first on tvrinfo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri