Caută
Close this search box.

Tragedii la vânătoare: frate mai mare împușcat de fratele mai mic, fiu ucis de tată

O zi de vânătoare ce se anunța una obișnuită s-a încheiat tragic pentru membri unei familii dintr-un sat spaniol unde s-a mai petrecut un caz similar.

Ultima tragedie s-a petrecut la miezul nopții de vineri spre sâmbăta aceasta, la aproximativ 10 kilometri de Los Navalucillos, un sat amplasat la poalele Munților Toledo, la aproximativ 136 de kilometri sud-vest de capitala Madrid.

Și-a omorât fratele, la o partidă de vânătoare

Juan, în vârstă de 74 de ani, l-a ucis pe fratele său mai mare, Marcial, în vârstă de 79 de ani, în timp ce ambii se aflau la o partidă de vânătoare ca multe altele petrecute împreună de-a lungul timpului.

Guardia Civil l-a arestat deja pe trăgător ca presupus autor al crimei, care a fost dus la cazarma din Torrijos.

Declarațiile primarului

„Un cumul de circumstanțe a permis producerea acestui accident mortal”, a declarat, pentru ziarul ABC, José Ángel Pérez, primarul acestei comune de aproximativ 2.000 de locuitori, fără a oferi mai multe detalii despre circumstanțele concrete ale tragicului eveniment.

A spus doar că Juan și Marcial, frați și totodată vecini din satul Los Navalucillos, au petrecut o seară pe domeniul Umbría de Los Lupes, o rezervație de vânătoare din regiunea La Jara, unde familiile lor dețin o fermă.

Al treilea frate, ”devastat”

Ce ar fi trebuit să fie o noapte de relaxare s-a încheiat înspăimântător, iar personalul medical care a sosit la fața locului cu o ambulanță nu a putut decât să certifice moartea fratelui mai mare.

Cei doi erau vânători experimentați, obișnuiți cu petrecut ore în noapte și cu ieșirile împreună.

„Sunt oameni de la țară, foarte puternici, și nu vorbim de persoane care pun mâna pe o armă astăzi”, afirmă primarul, care tocmai schimbase câteva cuvinte cu cel de-al treilea frate al vânătorilor implicați în tragedie, Alejandro.

„Este devastat, nu poate purta o conversație”, a mai spus edilul.

Cu puțin timp înainte de tragedie, potrivit primarului, victima le spusese apropiaților săi că nu avea de gând să își reînnoiască permisul de vânătoare, din cauza vârstei înaintate.

Altă tragedie: tatăl și-a împușcat fiul

În timp ce le vorbea ziariștilor despre moartea bătrânului Marcial, primarul José Ángel Pérez își amintește de un alt accident nefericit de vânătoare, petrecut tot în localitatea sa, în februarie 2008, la un an după ce el a devenit primar.

Un tată a împușcat o căprioară, dar fiul său, în vârstă de 25 de ani, a stat în calea glonțului și a murit pe loc.

S-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare în valea Entidad Menor de Valdeazores, care aparține tot de satul Los Navalucillos.

Respectivii erau din orașul Azuqueca de Henares din provincia Alcarria, în vecinătatea Madridului și veniseră în zonă pentru relaxare la o partidă de vănătoare.

„Tocmai abia intrasem în politică; să vezi o mamă ținându-și în brațe copilul împușcat de tatăl lui, mărturisesc că a fost o imagine foarte traumatizantă pentru mine”, le-a mai declarat jurnaliștilor primarul localității unde s-au înregistrat cele două tragedii în timpul unor partide de vânătoare.

The post Tragedii la vânătoare: frate mai mare împușcat de fratele mai mic, fiu ucis de tată appeared first on tvrinfo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri