Caută
Close this search box.

Adrian Streinu-Cercel refuză să candideze la Primăria sectorului 1

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, senator PSD, refuză să candideze la Primăria sectorului 1. Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea.

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, la Antena 3, că senatorul Adrian Streinu-Cercel a fost testat de PSD în sondaje de opinie pentru o eventuală candidatură a acestuia la funcția de primar al Sectorului 1 din Capitală, dar senatorul social-democrat a transmis partidului că nu este interesat.

Eu știu despre dorința neexprimată într-un for politic, ci mai mult informal, dar negată oficial, de către dl Robert Negoiță (de a fi candidatul PSD la Primăria Capitalei), despre colegul Daniel Băluță nu știu să existe o astfel de dorință pentru că nici formal, nici informal, nu a exprimat-o. Cât privește persoana dlui profesor Adrian Streinu-Cercel, pot să vă spun doar faptul că noi l-am măsurat într-un sondaj de opinie pentru primăria Sectorului 1. Domnia sa ne-a mulțumit pentru faptul că îi manifestăm un astfel de interes și respect, dar nu dorește să candideze la Primăria Sectorului 1 și dorește să-și continue activitatea în Senat”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri