Caută
Close this search box.

Dan Puric și-a anunțat candidatura la Președinție / AUR face precizări

dan puric

Update AUR a difuzat o poziție oficială în care arată faptul că Dan Puric, alături de alte personalități, vor intra în cursa internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie, iar la final se va desemna candidatul AUR.

Știrea inițială:

Actorul Dan Puric a făcut un anunț șoc, la finalul spectacolului „Votați, mă”, susținut pe scena teatrului Luceafărul. El a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale susținut de AUR.

Actorul a vorbit despre situația politică din România, despre actualii actori politici în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu, iar la final a spus că va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale, informează EvZ.

Artistul consideră că poporul român merită ceva mai bun decât ce a putut oferi clasa politică în ultimii 34 de ani. În acest sens, actorul a reamintit publicului numeros despre cum „a tras clopotele în Basarabia pentru trezirea neamului românesc”.

Actorul speră ca România să revină la granițele anteriorare anului 1940. Un deziderat pe care partiul AUR și l-a asumat în programul politic încă de la înființare. Partid care de altfel, îi și sprijină candidatura pentru Cotroceni. Cel puțin, până în prezent, nu știm care concret care sunt contracandidații maestrului.

Dan Puric s-a născut în Buzău la 12 februarie 1959. A absolvit în 1985 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale la clasa profesorului Dem Rădulescu. Debutul în actorie a venit tot în anul 1985 pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani cu un spectacol de pantomimă și dans, potrivit tnb.ro

În urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri