Caută
Close this search box.

Deschiderea Sezonului de Evenimente în Cartierul Creativ: Mezanin Market lansează târgul de primăvară 2&3 martie la Palatul Universul

Mezanin Market revine în Cartierul Creativ, la Beans&Dots, pentru o nouă ediție dedicată zilelor de primăvară în weekendul 2&3 martie, între orele 10:00 și 19:00.

Peste 70 de artiști și antreprenori locali vă așteaptă cu o varietate de produse și idei creative. De la haine și mărțișoare la huse pentru cărți și produse de băcănie, ilustrații și decorațiuni speciale, evenimentul promite o experiență diversă și autentică pentru vizitatori.

Palatul Universul, situat pe strada Ion Brezoianu 23-25, lângă Cișmigiu, găzduiește acest eveniment deschis publicului între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă, atmosfera este prietenoasă, iar cafeneaua de specialitate Beans&Dots este locul perfect pentru a petrece timp cu prietenii înainte sau după cumpărături.

După 6 ani de evenimente, Mezanin Market continuă să ofere o platformă pentru comunitate și antreprenorii locali. „Fiecare sfârșit de săptămână aduce cu el oportunități noi de a găsi cadouri unice și de a susține economia locală. Ne dorim ca această perioadă să vină cu descoperiri și optimism pentru un 2024 mai luminos.” spune Silvia Floareș, fondatoarea Mezanin Market.

Despre Mezanin Market

#MezaninMarket este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce promovează și încurajează antreprenorii locali, artiștii independenți și spiritul antreprenorial prin programe și întâlniri culturale. Evenimentele continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România și să descopere produsele lor, contribuind astfel la susținerea economiei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri