Caută
Close this search box.

Preşedintele Consiliului judeţean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, în vârstă de 46 de ani, a murit

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitală unde a ajuns cu complicaţii în urma unei răceli.

Cătălin Toma a decedat pe patul de spital al Institutului CC Iliescu, la vârsta de 46 de ani.
Cătălin Toma a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan. Înainte de acest moment, a fost primar al comunei vrâncene Jariştea şi senator PNL
”Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru. El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale”, a transmis CJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri