Caută
Close this search box.

Proteste ale fermierilor din mai multe ţări europene. Ei sunt nemulțumiți de birocrație și de importurile ieftine din afara Uniunii Europene

Mobilizare masivă a fermierilor din mai multe ţări europene. În Italia, mii de tractoare, din toate regiunile, au pornit spre Roma. În Spania, sute de fermieri au blocat încă de azi-noapte autostrăzile în Madrid, Catalonia, Valencia, Murcia şi Andalucia.

Agricultorii spanioli spun că nu vor înceta protestele până când Guvernul nu va lua măsuri pentru a-i proteja de importurile și concurența neloială din țările din afara Uniunii Europene. De asemenea, cer un plan eficient pentru combaterea secetei, eliminarea restricțiilor din irigații și protejarea culturilor.

Marți dimineața și cele mai mari confederații ale transportatorilor au anunțat mobilizări masive în toată Spania.

Nemulțumiți de birocrație și de importurile ieftine din afara Uniunii Europene, și fermierii italieni se mobilizează și au pornit spre Roma.

Agricultorii sunt în stradă și în Grecia, după ce ieri guvernul a exclus posibilitatea acordării unor ajutoare suplimentare. Ei consideră că promisiunea guvernului de scutire de taxe pe combustibilul din agricultură, timp de un an, este insuficientă.

The post Proteste ale fermierilor din mai multe ţări europene. Ei sunt nemulțumiți de birocrație și de importurile ieftine din afara Uniunii Europene appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri