Caută
Close this search box.

Soția lui Navalnîi: Putin va fi pedepsit pentru ceea ce a făcut / Ce spune mama opozatului rus

Președintele rus Vladimir Putin și asociații săi nu vor rămâne nepedepsiți dacă moartea lui Alexei Navalnîi, după cum au raportat oficialii ruși, se va dovedi adevărată, a declarat vineri soția opozantului Kremlinului, Iulia, relatează Reuters și AFP.

Iulia Navalnaia a cerut comunității internaționale să se unească și să lupte împotriva „regimului oribil” din Rusia, într-o declarație la Conferința de Securitate de la München, vorbind în rusă.

„Întotdeauna mint. Dar dacă acest lucru este adevărat, vreau ca Putin și toți cei din jurul lui să știe că vor fi pedepsiți pentru tot ce au făcut țării noastre, familiei mele și soțului. Vor fi aduși în fața justiției și acea zi va veni în curând”, a spus ea.

Ea a lansat „un apel” ca Vladimir Putin să fie considerat „personal responsabil pentru toate atrocitățile comise”.

„Vreau să fac apel la comunitatea internațională și la toți oamenii să se unească și să învingă acest rău”, a mai spus ea.

La rândul său, mama liderului opoziției ruse, Alexei Navalnîi, Liudmila Navalnaya, spune că l-a văzut „în viață, sănătos și vesel” pe 12 februarie, în timpul unei vizite la colonia penală unde a fost deținut, a informat publicația rusă independentă Novaya Gazeta pe 16 februarie.

„Nu vreau să aud condoleanțe”, a adăugat ea, citată de Novaya Gazeta.

Vineri, penitenciarul în care Alexei Navalnîi era încarcerat a anunțat că opozantul Kremlinului a murit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri