Caută
Close this search box.

Adrian Cioroianu, chemat în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, după ce a dezvăluit subiectul la care lucra Emilia Șercan

Adrian Cioroianu

Președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai, anunță că i-a invitat pe directorul Bibliotecii Naționale a României (BNaR), Adrian Cioroianu, și pe ministrul Culturii, Raluca Turcan, la o discuție pe tema conflictului dintre Cioroianu și jurnalista Emilia Șercan, în urma căruia directorul BNaR a dezvăluit subiectul de investigație al lui Șercan.

​ Iulian Bulai spune că este vorba despre folosirea unor date personale ale cititorilor „ca bâtă și instrument politic”.

„I-am invitat pe managerul interimar al Bibliotecii Naționale, Adrian Cioroianu, și pe ministrul Culturii, Raluca Turcan, săptămâna viitoare, la o discuție în Comisia de cultură a Camerei Deputaților. Fiindcă în felul în care dl Cioroianu s-a comportat cu Emilia Șercan nu e vorba doar despre dna Șercan, ci despre folosirea datelor personale ale cititorilor ca bâtă și instrument politic, cu care sunt loviți competitori politici ai partidului care-i susține. E vorba despre luarea unor instituții „pe persoană fizică” și politizarea instituțiilor culturale la un nivel nemaivăzut până acum. PS: Data trecută când l-am invitat pe dl Cioroianu la Comisie, tot ca moșierul prost-crescut a răspuns. Sper ca acum să nu mai fie cazul.”, a scris Bulai pe Facebook.

The post Adrian Cioroianu, chemat în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, după ce a dezvăluit subiectul la care lucra Emilia Șercan appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri