Caută
Close this search box.

IPS Teodosie dă în judecată Universitatea Ovidius din Constanța și cere 30.000 de euro

îps teodosie

Arhiepiscopul Tomisului vrea să obțină 158.000 de lei de la Universitatea Ovidius din Constanța, cea care a refuzat să-i prelungească contractul de cadru didactic, după vârsta de pensionare. ÎPS Teodosie susține că refuzul i-a afectat reputația și numele, informează Antena3 CNN.

ÎPS Teodosie a fost, în trecut, profesor titular la Universitatea Ovidius din Constanța. În momentul în care a împlinit 65 de ani, vârsta de pensionare în sistemul de învățământ universitar, acesta nu a mai primit prelungirea contractului de cadru didactic.

Drept urmare, în acest caz, Arhiepiscopul Tomisului a acționat în instanță și solicită 158.000 de lei, circa 30.000 de euro, la cursul actual, de la Universitatea Ovidius, suma reprezentând drepturile salariale ce i s-ar fi cuvenit pentru anul universitar 2021-2022, dar și o reparare a prejudiciului moral suferit.

De asemenea, ÎPS Teodosie mai susține că Universitatea Ovidius din Constanța i-ar fi putut prelungi contractul, în condițiile în care nu existau suficienți profesori titulari la catedră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri