Caută
Close this search box.

METEO. Vremea se menține frumoasă cu temperaturi maxime între 10 și 21 de grade

Miercuri, vremea se menține frumoasă și caldă, excepție vor face regiunile sud-estice, unde este posibil să plouă. În zona montană, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte și tot pe aici vântul va prinde putere. Se va simți și în Banat, Transilvania și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 21 de grade.

În Capitală vom avea când soare, când nori, și este posibil să vina și câțiva stropi de ploaie. Vântul se va înteți pe parcursul zilei iar în termometre maxima va urca până la 16 grade.

La munte, atmosfera va fi plăcută și doar izolat va ploua trecător în masivele sudice, însă la noapte norii se vor extinde și vor fi precipitații mai ales în Carpații Occidentali și Meridionali. La altitudini mari va cădea lapoviță iar vântul va sufla cu putere. Prin stațiuni temperaturile se vor menține ridicate.

Joi, temperaturile vor continua să crească, însă vremea va fi instabilă și va ploua destul de mult în Banat, Crișana, Transilvania, Moldova și Oltenia. La munte vor fi precipitații, iar vântul se va intensifica pe creste. Maximele vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade.

Vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații în Peninsula Iberică,  cât și prin unele zone din nord-vestul continentului, pe unde și vântul va fi mai insistent.

În Peninsula Scandinavă vor fi ninsori și lapoviță în mare parte din zi.

În partea de centru și de sud-est sunt anunțate ploi însemnate cantitativ iar în rest vremea va fi predominant frumoasă.

The post METEO. Vremea se menține frumoasă cu temperaturi maxime între 10 și 21 de grade appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri