Caută
Close this search box.

Ministerul Apărării: Au fost identificate fragmente care par a proveni de la o dronă, pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei. Facem cercetări conform procedurilor specifice

Update Ministerul Apărării a reacționat vineri la prânz după ce, în cursul nopții de joi spre vineri, o dronă a căzut pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei. Craterul format are un diametru de circa patru metri.

Stirea inițială:

„În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice”, a transmis Ministerul Apărării, într-un comunicat.

Autoritățile caută dovezi că o dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei noaptea trecută. Ministerul Apărării nu are încă o poziție oficială, însă locuitorii din zonă au semnalat o astfel de posibilitate. Nu a fost emis mesaj Ro Alert în Brăila.

Joi seara, locuitorii unui cartier unui cartier brăilean, învecinat cu malul Dunării, au filmat, cu telefonul mobil, căderea unui obiect luminos ce pare a fi o dronă.

Încă de azi noapte, la fața locului au ajuns mai multe forțe de ordine – poliție, jandarmi și representanți ai ISU. Aceștia au izolat zona.

Dimineața, la fața locului au ajuns reprezentanții SRI, dar și un elicopter al MApN.

Se poate vedea un crater la fața locului, a transmis Alina Salanți pentru TVR Info.

Deocamdată, MApN nu a făcut declarații oficiale.

The post O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Autoritățile cercetează zona appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri