Caută
Close this search box.

Putin: O prezenţă a NATO în Ucraina nu va schimba nimic, pe câmpul de luptă

Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin dă asigurări că prezenţa unor militari NATO în Ucraina, o ipoteză lansată de către preşedintele francez Emmanuel Macron, care declara recent că nu exclude nimic în acest sens, nu va schimba nimic pe câmpul de luptă, şi evocă o ranchiună a şefului statului francez, din cauza influenţei ruse în Africa, relatează AFP.

”Dacă este vorba despre contingente militare oficiale ale unor ţări străine, sunt sigur că acest lucru nu va schimba situaţia pe câmpul de luptă”, a declarat el într-un interviu acordat postului Rossia 1 şi agenţiei ruse de presă RIA Novosti, din care au fost publicate fragmente miercuri dimineaţa.

”Acesta este lucrul cel mai important, la fel cum trimiterea de armament nu schimbă nimic”, apreciază liderul de la Kremlin. El a lăudat miercuri armamentul nucklear al Rusiei, pe care-l consideră mai avansat decât al Statelor Unite.

Vladimir Putin a dat asigurări că arsenalul rus este întotdeauna pregătit de un război nuclear.

”Triade (vectori de lansare de armament atomic), numai americanii şi noi le avem cu adevărat. Iar aici noi suntem mult mai avansaţi. Orice componentă nucleară este mai moderă la noi”, dă el asigurări televiziunii ruse, conform News.ro.

Rusia este pregătită de un război nuclear, dar nu s-a gândit niciodată să folosească armamentul nuclear, dă asigurări Vladimir Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri