Caută
Close this search box.

Băluţă l-a trădat pe Ciolacu

Zilele lui Marcel Ciolacu sunt numarate la sefia PSD! Inca o tradare in partid!

Daniel BALUTA zis si “Dumnezeul de la 4“ îl trădează pe Marcel Ciolacu, la fel cum l-a trădat și pe Liviu Dragnea cu 4 ani in urma.
După ultimele discuții în Alianța PSD-PNL, cu privire la retragerea lui Carstoiu , Daniel BALUTA a ramas prima opțiune a Aliantei pentru șefia Capitalei, astfel a rămas stabilit ca după întoarcerea lui Marcel Ciolacu din Qatar, să se întâlnească, mai exact, luni 22 aprilie, pentru a relua discuțiile cu privire la candidatura lui BALUTA la Primaria Capitalei.

În schimb Daniel BALUTA nu a mai așteptat ziua de luni si chiar astăzi, imediat după ședința de constituire de la ora 10:00 a Biroului electoral de la Sector 4, s-a prezentat, cu alai, sa-si depuna candidatura la Primaria sectorului 4, fără sa mai aștepte discuția cu Marcel Ciolacu, programata luni, 22 aprilie.
Se pare ca Marcel Ciolacu nu vede rolul duplicitar pe care acest “Dumnezeu de la 4 ” îl face. Marcel Ciolacu risca sa piardă șefia PSD-ului, fără un candidat cu șanse reale, iar Daniel BALUTA și-a depus candidatura la sectorul 4, de frică să nu intre în bătălia pentru Primaria Capitalei și să-si piardă locul cald, cu venituri garantate, pentru următorii 4 ani.
Atenție domnule, Marcel Ciolacu, pe cine țineți aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri