Caută
Close this search box.

Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la ora 18.30, în fața Spitalului Universitar

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susține o conferință de presă la ora 18.30, în fața Spitalului Universitar. 

„Astazi, ora 18:30, conferinta de presa in fata SUUB cu dl profesor Catalin Cirstoiu”, a anunțat staff-ul de campanie.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că „perioada de independență a apus” și a precizat că o discuție cu Cătălin Cîrstoiu va avea loc cel târziu luni. Ciolacu a mai spus că Cîrstoiu trebuia să fi organizat până acum conferința de presă în care să explice toate acuzațiile care i-au fost aduse în spațiul public.

Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu trebuia să facă până în acest moment conferinţa de presă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, ar fi trebuit să facă până acum conferinţa de presă în care să răspundă la toate acuzaţiile care i-au fost aduse în spaţiul public.

CITEŞTE ŞI Cine este Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: director de mare spital, decan la Medicină, cu o avere considerabilă. La Colectiv, a pledat pentru ca pacienții arși să nu fie transferați în străinătate

„Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public. (…) Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

The post Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la ora 18.30, în fața Spitalului Universitar appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri