Caută
Close this search box.

Cezar Cătălin Marin: ”LA FAMIGLIA” MAE: EA – DANSATOARE, EL – FOTOGRAF!

Dacă la capitolul ”PUNJABI DANCE”, doamna ambasador a României la New Delhi, Daniela Sezonov Țane se unduiește cu adevărat minunat, atunci este lesne că, tot în pași de dans PUNJABI, l-a detașat și pe soțul său în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. De la Academia Română, acolo pe unde se ocupa ”cu pozele”… – scrie Cezar Cătălin Marin în publicația ași-românia.ro.

Și uite cum, tot în același amețitor ritm muzical oriental de PUNJABI DANCE, soțul doamnei ambasador la New Delhi a fost făcut consul general al României tot acolo! Pentru a se reuni ”La Famiglia”, mai ceva ca în cele mai cutremurătoare filme cu Camorra.

Totuși, ce este drept, rămâne întrebarea: Care o fi calitatea oficială care a primat în desemnarea alegerii Ministerului Afacerilor Externe de a îl trimite pe domnul Paul Sezonov consul general…? Cea de ”consort” al doamnei ambasador…? Sau cea a profesiei de fotograf!

Acum, cel puțin din punct de vedere financiar și mai ales legal, normal că toți cei implicați în managerierea ”Fabricii de Vize” a MAE și-ar dori ca tot ”ceea ce s-a întâmplat la New Delhi să rămână la New Delhi”…

Ne referim aici, desigur, la zecile de milioane de euro care rezultă din ”materia primă” a vizelor date pe mită, după cum reieșea clar din rapoartele trimise în Centrală!

Numai că, ghinion, se pare că tot ceea ce miroase de la o poștă a infracțiune la vârful Ministerului Afacerilor Externe, primește NUP! Dar nu de la ”procurorul NUP”, ci de la procurorul Matei…

De asemenea, se pare că este un făcut și ca astfel să îi adresăm tot doamnei ministru girante Luminița Odobescu o nouă întrebare. Una la care un răspuns onest și avizat chiar ar putea spune ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”! Cu toate că noi avem timp, răbdare, informații și surse diplomatice pentru a atinge acest deziderat strict publicistic.

Astfel că, doamnă ministru Luminița Odobescu, atunci când în luna februarie ați fost în vizită la Ambasada României la New Delhi, chiar vi s-a părut totul în regulă…? Citește mai departe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri