Caută
Close this search box.

Cezar Cătălin Marin: Nancy, spaima sistemului

Da, mâine vom da drumul la documente! Înregistrările audio intrate în posesia noastră fiind de asemenea gata pentru a fi împărtășite public, alături de cititori, procurori, denunțători și ”turnați” deopotrivă!

Documentarea asigurată de către Divizia de Investigații Externe a ASI ROMÂNIA – SUA fiind, după cum singuri veți constata, una cu adevărat de excepție, din punct de vedere informativ. Și demonstrând cu prisosință că vom spune ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”!

Astfel că astăzi doar ne ”răsfățăm” cu detonarea publică a primelor fragmente din înregistrările care îl ”targhetează” pe ”miliardarul din Singureni” drept ”fitilul” celui mai mare dosar de corupție care va exploda mult mai curând decât se așteaptă chiar protectorul ”de taină” al acestuia de la vârful sistemului. Ditamai generalul căruia i-a spart casa și tot a tăcut ca ”Păsărica” aia cu moț!

Deci… ”O scrisoare pierdută” este o comedie de moravuri sociale și politice, scrisă de dramaturgul român Ion Luca Caragiale, în anul 1884. Iată însă că, la mai bine de 140 de ani apare ”o înregistrare pierdută”, tot cu iz de moravuri sociale și politice… Dar și cu ceva personaje din intelligence-ul dâmbovițean!

”Carevasăzică”, înregistrările sunt pierdute de chiar ”NAȘUL”! ”Nașul zootehniei”! Nașul fiului lui Liviu Dragnea! Și nașul mai multor oameni de presă! Dintre care unul – nu ăla cu ”milogitul la Tache” ca să-l lăsăm pe ”Nașul” în pace! – a ajuns europarlamentar! Oficial! Că în rest nu este decât un cărăuș! Fie și al unei sume însemnate de 10.000.000 euro! Așa după cum reiese, fără putință de tăgadă, dintr-o parte a înregistrărilor aflate nu doar în posesia noastră, dar și a asociaților parteneri ai ASI de peste Ocean!!!

Și pentru că nu dorim să vă ținem cu sufletul la gură, redăm pentru început – strict scriptic, dar asta doar astăzi! – prima parte din stenogramele înregistrărilor ”pierdute” de ”neatentul” Sorin Paul Stănescu!

” (…) Am un buget de 30.000 să-l facem pe (…) Cred că ajung și pentru tehnică și pentru închirierea apartamnetului… Dar trebuie sa vem o filmare cu ea în g(…)ă… Sigur ăla este pe dos! Eu i-am spus lui Liviu, când a ieșit, să vină cu Irina să f(…)ă liniștit, să se simtă bine și el a invitat pe toți de la partid, Olguța, Viorica, Paul Stănescu, au vorbit la mine toate tâmpeniile și am uitat să decuplez audio – video pe care o am la casa aia unde am făcut piscina pentru ăla… Singurul avantaj avut de la Liviu a fost că l-am pus pe Geronimo să mai scot din pagubele făcute… Zece milioane… ”.

Da, săptămâna aceasta vom avea și raportul contrainformativ complet privind pregătirea ”FUGII în ITALIA” a ”Miliardarului din Singureni”…

Până atunci, PANICĂ pentru GRUPAREA STĂNESCU! AVEM DOCUMENTELE BANCARE, CU TOT CU EXTRASURI, FĂCUTE  ÎN CONTURILE DIN MIAMI ale lui ”NANCY”, SPAIMA SISTEMULUI! LE AVEM! ȘI MÂINE VOM PREZENTA PRIMELE PATRU DOCUMENTE BANCARE ale Narcisei, ”PUȘCULIȚA” din MIAMI a miliardarilor sistemului din România!

Autor: Cezar Cătălin Marin / asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri