Caută
Close this search box.

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a dispus o cercetare disciplinară privind interviul telefonic acordat de Vlad Pascu

Conducerea Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă a dispus o cercetare disciplinară privind interviul pe care şoferul drogat care a omorât cu maşina doi tineri în localitatea 2 Mai, Vlad Pascu, l-a acordat de pe telefonul tatălui său protestatarului Marian ‘Ceauşescu’ Moroşanu, a declarat, joi, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Dan Halchin.

El a explicat că persoanele private de libertate din sistemul penitenciar din România au posibilitatea să îşi sune aparţinătorii din camera de deţinere pe nişte numere preaprobate şi că Vlad Pascu avea acordul pentru conversaţia cu tatăl său, transmite Agerpres.

Dan Halchin a arătat că, în calitate de arestat preventiv, Vlad Pascu trebuia, pentru a acorda un interviu, să aibă şi acordul procurorului de caz sau al instanţei pe al cărei rol de află cauza sa.

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații șocante: Copiii aceia nu se întorceau de la teatru, se întorceau din Vama Veche

Declaraţii şocante făcute cu zâmbetul pe buze de tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenţi cu maşina în timp ce conducea drogat pe litoral.

Printre sancţiunile pe care le riscă Vlad Pascu, se numără interzicerea dreptului de a face cumpărături în penitenciar, potrivit șefului ANP.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Nicoleta Bărăitaru, a spus că Vlad Pascu riscă de la avertisment până la interzicerea unor drepturi, precum cel de a i se face vizite, a primi pachete sau a face cumpărături pe o perioadă de până la trei luni.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu acuză presa de relaţia tensionată cu părinţii victimelor: Îi asmuţiţi împotriva mea

The post Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a dispus o cercetare disciplinară privind interviul telefonic acordat de Vlad Pascu appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri