Caută
Close this search box.

Cozmin Gușă: Am acceptat să candidez la Primăria Capitalei independent, susținut de AUR

cozmin guşă

Cozmin Gușă (53 de ani) a anunțat joi, la Realitatea Plus, că revine în politică și candidează independent, susținut de AUR, pentru funcția de primar general al Capitalei.

Gușă și-a atacat competitorii spunând că Nicușor Dan, primarul în funcție, este un produs al „Statului Paralel”, și i-a îndemnat pe Cătălin Cîrstoiu (susținut de PNL – PSD) și pe Cristian Popescu Piedone (susținut de PUSL) să nu mai facă exerciții de imagine inutile: „Nicușor Dan nu a făcut nimic împotriva mafiei, pentru că a fost produsul, emanatul structurii Statului Paralel care își pune oamenii în funcție să fure pentru ei”.

El și-a motivat decizia de a candida spunând că „am uitat să fim patrioți” și că suveranismul, patriotismul și conservatorismul „trebuie să preia puterea” în România.

„Pentru mine este o decizie complicată, nu este o decizie de oportunitate personală pentru că nu mi-am planificat viața în această direcție când m-am retras din politică. E o decizie complicată la care am tot meditat. Nu-mi căutam de lucru la candidatură, dar propunerea lui George Simion este o propunere căreia, dacă îi dau curs, în mod evident poate să creeze o sinergie sau cum zicea Cristoiu o simbioză în curentul suveranist din România care este majoritar. Unul ca mine poate să aducă opțiuni în plus și un suport pentru acest curent necesar în România. Partidele clasice au făcut totul praf în ultimele decenii. Aseară am stat de vorbă cu George Simion, ne-am întâlnit, și-a reiterat propunerea să candidez independent susținut de AUR la primăria Capitalei și pot să spun că concluzia a fost pozitivă, am acceptat”, a declarat Cozmin Gușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri