Caută
Close this search box.

Cursa Tarom Bruxelles – București, la bordul căreia erau Luminița Odobescu și Mircea Geoană, a ratat decolarea, joi seară

Avionul companiei Tarom cu destinația Bruxelles – București a ratat decolarea, joi seară. Avionul a fost întors pe pistă și tractat. Printre pasageri se aflau ministrul român de Externe, Luminița Odobescu, și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, și mai mulți jurnaliști români care au fost prezenți la evenimentul NATO. Potrivit unui comunicat transmis ce companie, echipajul a identificat o problemă tehnică.

Ramona Avramescu, trimis special la Bruxelles: Cursa trebuia să decoleze la ora 19.40, ora locală. Când avionul a început să ruleze pe pistă, a avut o ezitare, spun unii pasageri, și s-a oprit. Avionul a fost apoi tractat, iar pasagerii au fost debarcați. A fost identificată o problemă tehnică. Conform protocoalelor de siguranță au fost chemate mașini de pompieri. La bord erau și ministrul român de Externe, Luminița Odobescu, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Se întorceau de la reuniunea miniștrilor de Externe. În avion erau și trei europarlamentari, Daniel Buda, Gheorghe Falcă și Mircea Hava.

Tarom: Asigurăm publicul că pasagerii și echipajul se află în siguranță

„Cursa Tarom ROT374 care opera pe ruta Bruxelles – Otopeni a fost afectată de o întrerupere a decolării din motive de siguranță tehnică. Aeronava implicată, un Boeing 737-800 BGL, transporta 93 de pasageri.

Echipajul aeronavei a decis să intervină și să oprească decolarea întrucât a fost identificată o problemă tehnică. În conformitate cu protocoalele de siguranță, s-a solicitat prezența mașinilor de pompieri la aeronavă.

Asigurăm publicul că pasagerii și echipajul se află în siguranță. Aceștia au fost debarcați în condiții sigure, iar echipa locală Tarom oferă asistență pentru a-i ajuta să își continue călătoria.

Aeronava va fi supusă unei inspecții tehnice amănunțite de către o echipă specializată pe aeroportul din Bruxelles. Informații suplimentare despre starea tehnică a aeronavei și despre remedierea defectului vor fi comunicate ulterior”, se arată în comunicatul Tarom.

The post Cursa Tarom Bruxelles – București, la bordul căreia erau Luminița Odobescu și Mircea Geoană, a ratat decolarea, joi seară appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri