Caută
Close this search box.

Daniel Fenechiu, PNL: Crezul meu este că doctorul Cîrstoiu va câștiga Bucureștiul. Marian Rasaliu, PSD: Atacurile acestea la adresa lui nu pot fi oprite decât printr-o comunicare clară

Discuțiile privind candidatura medicului Cîrstoiu la Primăria Capitalei continuă atât în spațiul public cât și în interiorul Coaliției.

Premierul Marcel Ciolacu îi cere lui Cîrstoiu să vină cu explicaţii în privinţa acuzaţiilor care i se aduc în spaţiul public, dar spune că în Coaliţie nu s-a pus problema retragerii candidaturii acestuia. Pe de altă parte, liderul PNL Bucureşti susţine că PSD şi PNL au toate motivele să meargă mai departe cu medicul Cătălin Cîrstoiu.

Într-o intervenție la TVR INFO, Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL, spune că există un atac la adresa doctorului Cârstoiu, dar că este sigura candidatura acestuia,, ba mai mult, el crede că va câștiga alegerile pentru București.

Dl Cîrstoiu a anunțat nu mai departe de ieri că nu se retrage. Coaliția, atât prin vocea președintelui Ciucă, cât și prin vocea liderilor PSD au anunțat că îl susțin pe Cîrstoiu. Este foarte adevărat că (…) o parte din media a lansat un atac la adresa lui Cîrstoiu, atac care prin reducerea oricărei discuții la această situație, că sunt 4 pacienți care au spus ca dr. Cîrstoiu nu știu ce a făcut. Oameni buni, este o problemă care se va rezolva legal, este o problemă de comunicare. Românii vor putea vedea aceste lucruri. (…) Bănuiesc că dacă te apuci să-l întrebi de dimineață până seara dacă se retrage, dacă nu se retrage, dacă îl dă afară Ciucă, dacă îl dă afară Ciolacu, bănuiesc că îi piere cheful de orice, a arătat Daniel Fenechiu.

Cîrstoiu a declarat că nu se retrage, eu nu pot sa-l contrazic, dacă omul spune că nu se retrage, nu se retrage. Ciucă și Ciolacu au declarat că îl susțin. Deci în momentul de față părerea mea este că așa va fi până pe 9 iunie, când pe 10 vom constata că doctorul Cîrstoiu va câștiga Primăria Capitalei. Știu că ceea ce spun pare ușor exagerat, dar eu vă spun crezul meu și ”feeling-ul” meu este că Cîrstoiu va câștiga Bucureștiul, a subliniat liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu.

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a insistat însă, că atacurile acestea la adresa dl Cârstoiu, nu pot fi oprite decât printr-o conferință de presă sau printr-o comunicare clară și onestă.

Marian Rasaliu, deputat PSD: Nu spune nimeni nimic despre niciun atac vizavi de dl Cîrstoiu. Dl președinte Marcel Ciolacu a afirmat foarte clar un lucru, i-a cerut imperativ dlui Cârstoiu să clarifice situația într-o conferință de presă, cât mai curând. Și lucrul acesta se va întâmpla cu siguranță, pentru că transparența în ceea ce privește persoana unui candidat este extrem de importantă în toată ecuația acesta electorală. NU poți să te duci să ceri vot cetățeanului dacă cetățeanul nu știe nimic despre tine, nu își formează o părere, dar atacurile acestea la adresa dl Cârstoiu nu pot fi oprite decât printr-o conferință de presă sau printr-o comunicare clară și onestă.

The post Daniel Fenechiu, PNL: Crezul meu este că doctorul Cîrstoiu va câștiga Bucureștiul. Marian Rasaliu, PSD: Atacurile acestea la adresa lui nu pot fi oprite decât printr-o comunicare clară appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri