Caută
Close this search box.

Descinderi în vestul țării la o grupare care aduce deșeuri în România. Șapte persoane, la audieri

Descinderi în vestul țării într-un dosar care vizează introducerea în țară de deșeuri din Uniunea Europeană. Acțiunea este coordonată de DIICOT și vizează un grup specializat în asffel de infracțiuni.

După ce în toamna anului trecut, polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Timișoara, au organizat o acțiune fără precedent în mai multe județe, pe urmele unei grupări specializate în introducerea în țară de deșeuri provenite din țări din vestul Europei, marți dimineață, anchetatorii au descins din nou, în județul Arad.

Aceștia au percheziționat biroul unei firme, de unde au fost ridicate mai multe documente, dar și mai multe locuințe.

Totodată, șapte persoane urmează să ajungă la audieri, în fața procurorilor DIICOT Timișoara.

Pe data de 1 octombrie anul trecut, anchetatorii au făcut 44 de percheziții în județele Arad, Bihor, Hunedoara, Alba și Sibiu, după ce au monitorizat îndelung rețeaua și au depistat 57 de transporturi, care însumau peste 1.500 de tone de deșeuri.

Potrivit legislației, introducerea pe teritoriul României a deșeurilor de orice natură în scopul eliminării acestora este interzisă.

The post Descinderi în vestul țării la o grupare care aduce deșeuri în România. Șapte persoane, la audieri appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri