Caută
Close this search box.

Incendiu la un bloc situat pe Bulevardul Gara Obor: patru persoane au fost transportate la spital

Patru persoane au fost transportate la spital şi alte cinci primesc îngrijiri medicale la faţa locului, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Capitală, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit ISUBIF, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul 3 al unui bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2.

„La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara”, arată sursa citată de Agerpres.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanţe SMURD, menţionează ISUBIF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri