Caută
Close this search box.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient

Un incident revoltător a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Conform relatărilor spynews.ro, o femeie, fostă asistentă medicală cu peste 40 de ani de experiență, a ajuns de urgență la spital împreună cu soțul ei care suferea de o formă avansată de cancer și avea dificultăți serioase de respirație. În loc să primească îngrijiri, cuplul a fost întâmpinat cu indiferență și jigniri de către medicul de gardă: „MARȘ AFARĂ! Nu-mi ceri tu mie socoteală.. Afară!”, potrivit mărturiilor adunate de ziarul Adevărul.

Incidentul a generat o reacție imediată din partea autorităților, care au demarat o anchetă pentru a investiga comportamentul inacceptabil al medicului. Reprezentanții spitalului din Bacău au exprimat regretul pentru situația creată și au promis că vor lua măsuri disciplinare împotriva celor vinovați.

Deși soția bolnavului a încercat să obțină ajutor, insistând pe necesitatea asistenței medicale urgente, răspunsul medicului de gardă a fost unul neprofesionist și lipsit de empatie, îndemnându-i pe cei doi să părăsească unitatea medicală. Această atitudine a fost primită cu revoltă și consternare de către cei prezenți, stârnind o dezbatere publică despre etica profesională în cadrul instituțiilor medicale.

„Hai acasă, că aici nu te primește!”, a spus femeia către partenerul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri