Caută
Close this search box.

ISU reia acţiunile de căutare la blocul din Craiova unde s-a produs o explozie soldată cu un deces

Echipajele de intervenţie reiau, joi dimineaţa, acţiunile de căutare-salvare la blocul din municipiul Craiova unde, cu o seară în urmă, s-a produs o explozie în urma căreia o femeie a decedat sub dărâmături, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

Până în prezent nu se cunoaşte dacă ar mai putea fi persoane sub dărâmături şi se fac verificări pentru indentificarea tuturor persoanelor care se presupune că locuiau acolo.

Imobilul este un fost cămin pentru studenți, un bloc care are doar un etaj și parter, construit în anii 60. Sunt 42 de garsoniere în acest bloc, iar explozia a avut loc într-un colț al clădirii, la parter.

Cauza producerii exploziei urmează să fie stabilită.

Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat, pentru câteva ore, Planul roşu de intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Acţiunile de căutare-salvare au fost suspendate pe timpul nopţii, urmând a fi reluate în cursul dimineţii de joi, iar la locul evenimentului a rămas o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului 1 Craiova pentru asigurarea măsurilor PSI, un echipaj IPJ şi un echipaj IJJ.

The post ISU reia acţiunile de căutare la blocul din Craiova unde s-a produs o explozie soldată cu un deces appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri