Caută
Close this search box.

Liderii PSD și PNL nu au reușit să ia nicio decizie cu privire la la candidatul comun pentru Primăria generală a Capitalei

UPDATE După câteva ore de discuții, liderii PSD PNL nu au reușit să ia nicio decizie în privința retragerii sau păstrării lui Cîrstoiu drept candidat. Opiniile liderilor celor două partide înlcină spre varianta retragerii, dar discuțiile s-au blocat în privința numirii unui alt candidat. Surse participante la discuțiile de la Palatul Victoria au declarat pentru Digi24.ro că PSD nu îl mai acceptă sub nicio formă pe Cătălin Cîrstoiu și insistă pentru retragerea acestuia.

După săptămâni întregi în care s-au întâlnit pentru a stabili candidatul comun, coaliţia PSD – PNL a decis că medicul Cătălin Cîrstoiu nu este potrivit pentru Primăria Capitalei, spun surse politice.

Situație incertă în coaliție cu privire la candidatul comun pentru Primăria generală a Capitalei. Liderii vor lua astăzi, cel mai probabil, o decizie, dacă medicul Cătălin Cîrstoiu mai e potrivit pentru funcția de primar.

Greșelile acestuia din ultimele săptămâni, plus anchetele jurnalistice care l-au plasat în mijlocul unor controverse, i-au determinat pe politicienii din arcul guvernamental să se mai gândească dacă merg pe această variantă sau caută un alt candidat.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns candidat al alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei după eforturi îndelungi din partea celor partide de a ajunge la un numitor comun. Anunțul, venit de Ziua Fericirii, n-a fost decât începutul unor alte eforturi: acelea de a convinge alegătorii că medicul chiar e sprijinit în campanie de cele două partide.

Analiștii politici cred că PSD și PNL se află în fața unei decizii extrem de dificile, iar costurile și riscurile sunt mari.

Până să decidă coaliția daca îl mai păstrează sau nu candidat la primărie, Catalin Cîrstoiu a ieșit public să răspundă acuzațiilor de incompatibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri