Caută
Close this search box.

Lovitura Lu’ Tache: GATA, I-AM SPART BÂRLOGUL LUI VUITTON!

Uite că, pentru unii ”Săptămâna Patimilor” începe mai devreme! Astfel că, până când Grindeanu va declanșa operațiunea de ”canibalism” în coaliție, forțând o nouă co-președinție Edi – Sorin, mai are ceva de pătimit… Fotografia pe care o publicăm astăzi fiind făcută în chiar ”Bârlogul lui Vuitton”.

Adică a celui mai ”producător combinator” al sistemului, Bogdan Mîndrescu. Cel căruia, în urma ”Loviturii” în care dezvăluiam ”pușculița” de la ”FABRICA” din buza Parcului Carol, îi ”paradisem” fosta locație unde ”se închidea cercul” contractelor de miliarde de la Ministerul Transporturilor.

Astfel că Bogdan Mândrescu s-a ferit ca de tămâie să mai calce în ”camera obscură” de la etajul cu acces separat de la ”FABRICA” lui de bani.

Și, după multe eforturi logistice asigurate de colegii care au activat atât în structurile informative, cât și în Guvernul României, tocmai ce și-a găsit un nou ”bârlog”. Pentru ”securizarea” acestuia, ”falangele” pro – Grindeanu din servicii luând măsuri contrainformative peste limita oricăror secvențe paranoice până și din filmele cu spioni din NETFLIX!

Și la ce i-a ajutat…? Sorine, Bogdane, Adriane, v-au mâncat banii degeaba ofițerii de contrainformații care v-au asigurat ”protecția internă”  a micului birou discret din dărăpănoasa clădire a Gării de Nord!

Iar dacă printre cele cinci personaje surprinse în prima fotografie căreia îi dăm drumul astăzi se regăsește și ”puiul de combinator” cu nume de pălincă, Gabriel Zetea este strict ghinionul lui…

Oricum, bine că nu am dat – ÎNCĂ! – drumul la sonor, pentru că atunci chiar că nici măcar obedienții procurori anticorupție nu mai puteau băga capetele lor seci în nisip…

Și nu, nu este vorba despre împărțeala celor 126.000 milioane de euro, ”ajutoare de stat” aflate în pixul lui Mîndrescu! Cel zis ”VUITTON”! Cotizanții știu de ce! Dar și noi!

Și uite de ce intră panica și în ”Manechinul” Grindeanu, de departe cel mai mare amator de Rolls – Royce din România! Limuzine pe care le și conduce! Chiar dacă înmatriculate pe numele altora… Citește integral pe asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri