Caută
Close this search box.

Lufthansa a suspendat toate zborurile spre şi dinspre Teheran

Compania aeriană Lufthansa a suspendat toate zborurile spre şi dinspre Teheran, pe fondul temerilor că Iranul ar urma să atace Israelul.

Oficialii companiei aeriene germane n-au dat detalii, spunând doar că zborurile se suspendă, probabil, până pe 13 aprilie. Inițial, cursele urmau să fie oprite doar astăzi.

De miercuri seară s-au înmulţit zvonurile privind un eventual atac, ca răspuns la bombardarea Consulatului iranian de către Israel.

Țările din regiune și Statele Unite sunt în alertă maximă și s-au pregătit pentru un posibil atac din partea Iranului încă din 1 aprilie, când avioane de război israeliene au bombardat complexul ambasadei iraniene din Siria.

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat că Israelul „trebuie să fie pedepsit și așa va fi” pentru lovitura de la Damasc care a ucis șapte membri ai Corpului Gardienilor Revoluției iraniene.

Într-un răspuns aparent la declarația lui Khamenei, ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat că țara sa va răspunde dacă Iranul va ataca Israelul de pe teritoriul său

The post Lufthansa a suspendat toate zborurile spre şi dinspre Teheran appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri