Caută
Close this search box.

METEO. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru luna aprilie

Vara parcă deja s-a instalat mult mai devreme în țara noastră, așadar, rămânem în același registru de vreme mai caldă decât ar fi normal pentru luna aprilie.

Astăzi vremea se va menține frumoasă și caldă mai ales în regiunile sudice, iar din cea de-a doua parte a zilei norii vor vizita zona montana pe unde vor fi ploi și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab cu ușoare intensificări în sud-est iar temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade.

În Capitală atmosfera va fi foarte plăcută, soarele vă străluci în voie iar cerul se vă păstra curat, așadar temperaturi mai mult de vară, 26 de grade în termometre.

La munte găsim vreme destul de bună cu toate că spre seară apar norii și sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul se va simți mai mult pe creste iar prin stațiuni vor fi temperaturi ridicate pentru acest moment al anului

În restul Europei

Vremea va fi predominat frumoasă în Peninsula Iberică iar în nord-vestul continentului sunt anunțate precipitații

În Peninsula Scandinavă vor fi precipitații sub toate formele, ploaie lapoviță și ninsoare

În restul continentului găsim timp frumos iar temperaturile vor fi în creștere.

Revenim în țara și vedem ce se întâmpla mâine. Să știți că mâine în continuare vorbim tot de vreme mult mai calda decât ar fi normal pentru această perioadă, atmosfera se va menține însorită iar vântul se va intensifica ușor pe creste, în Transilvania și Moldova.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade.

Duminică întâlnim tot vreme mai mult de vară cu ușoare înnorări în nordul țării cât și la munte iar maximele vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade.

The post METEO. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru luna aprilie appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri