Caută
Close this search box.

Mezanin Market continuă în Cartierul Creativ, cu două ediții la Palatul Universul

Mezanin Market revine în Cartierul Creativ, la Beans&Dots, timp de două ediții dedicate zilelor de Paște în weekendurile de 20&21, 27&28 aprilie, între orele 10:00 și 19:00.

Intrarea este liberă. Alături prieteni și familie, vizitatorii sunt așteptați să descopere universul creativ al antreprenorilor locali.

Creații și Cadouri de la antreprenori și artiști locali

Timp de două weekenduri peste 70 de artiști și antreprenori locali vă așteaptă cu o varietate de produse și idei de cadouri. De la haine și accesorii speciale, cărți și produse de băcănie, ilustrații și decorațiuni speciale, evenimentul propune în fiecare weekend noi selecții de surprize pentru toți cei dragi.

Detalii Eveniment

Palatul Universul, situat pe strada Ion Brezoianu 23-25, lângă Cișmigiu, găzduiește acest eveniment deschis publicului între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă, atmosfera este prietenoasă, iar cafeneaua de specialitate Beans&Dots este locul perfect pentru a petrece timp cu prietenii înainte sau după cumpărături.

”Într-o lume în care conexiunile locale & sentimentul că facem parte dintr-o comunitate sunt tot mai importante, Mezanin Market continuă să ofere o platformă activă pentru promovarea antreprenorilor și artiștilor locali. Cu două ediții speciale dedicate Sărbătorilor de Paște la Palatul Universul ne bucurăm să promovăm economia locală și experiențele autentice de cumpărături. În aceste weekenduri, peste 70 de artiști și antreprenori locali vă dau întâlnire și de abia așteaptă să vă povestească despre o varietate de produse și idei de cadouri.” a declarat Silvia Floareș, co-fondatoare Mezanin Market și Antrepriza Culturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri