Caută
Close this search box.

Nicușor Dan: Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze? Piedone: Blat politic pentru susținerea lui Nicuşor Dan

După decizia Coaliţiei de a renunța la susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei și anunțul, pe surse, că PNL și PSD vor merge cu candidați separați – Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja – primarul Capitalei, Nicuşor Dan și Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL au reacționat.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a reacţionat ironic, marţi, la informaţia că PSD şi PNL propun acum candidaţi separaţi la Primăria Municipiului Bucureşti.

„Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze?”, a scris edilul pe Facebook.

Decizia a fost luată după o şedinţă a coaliţiei de guvernare începută luni, în jurul orei 10,00, care a durat mai bine de 13 ore şi care a avut ca temă o analiză privind continuarea susţinerii candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu la funcţia de primar general al Capitalei. 

Piedone: Blat politic pentru susținerea lui Nicuşor Dan

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei, a declarat marţi că „mazilirea” doctorului Cătălin Cîrstoiu este „blat politic” prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan.

„Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit şi le-au învârtit în ultima lună i-au scos mereu perdanţi! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit şi i-a ameţit! Sclavi ai intereselor de tot felul, şefii coaliţiei au ales să-şi mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid! Şefii coaliţiei toxice şi-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetăţenilor batjocoriţi şi umiliţi şi minţiţi! Asta îi sperie, practic: ca ţara să nu ia exemplul Bucureştiului şi să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susţinătorii din Bucureşti ai lui Piedone dau vot negativ coaliţiei în Bucureşti, la toamnă se va ridica împotriva PSD şi PNL tot poporul pe care această coaliţie l-a umilit şi l-a batjocorit în ultimii patru ani! Concluzie: mazilirea doctorului Cîrstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL în susţin pe Nicuşor Dan”, a scris Popescu Piedone pe Facebook.

Tomac:  A început marea prăbuşire a partidului unic; efecte, ca într-un joc de domino

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”, care va produce efecte ca „într-un joc de domino”.

„A început marea prăbuşire a partidului unic. A căzut prima piesă şi ea va produce efecte exact ca într-un joc de domino. PSD şi PNL au organizat un proces electoral caracteristic regimurilor dictatoriale. Au comasat alegerile într-un total dispreţ faţă de democraţie. Fără transparenţă, fără dezbatere, folosind practici totalitare împotriva opoziţiei. Întreg procesul electoral este pregătit cu încălcarea flagrantă a Constituţiei României, cu nerespectarea legislaţiei electorale, culminând cu sechestrarea tuturor instituţiilor care puteau opri acest măcel. Avocatul Poporului a devenit avocatul PSD-PNL şi nu a contestat OUG-ul de comasare, deşi elementele de neconstituţionalitate se pot observa de pe lună. La fel şi CCR”, a scris Tomac, marţi, pe Facebook.

The post Nicușor Dan: Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze? Piedone: Blat politic pentru susținerea lui Nicuşor Dan appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri