Caută
Close this search box.

O tânără, cadru militar, este acuzată că și-a bătut crunt bebelușul

O tânără, cadru militar, este acuzată că și-a bătut crunt bebelușul

Caz şocant în Ploieşti! Un bebeluş de doar două luni a ajuns în stare gravă la spital. Informații cu puternic impact emoțional! Medicii au constatat că micuţul avea traumatisme grave şi au alertat Poliţia, conform TVRInfo.

În urma investigaţiilor, a ieşit la iveală că bebeluşul ar fi fost bătut chiar de mama sa, cadru militar. Femeia a fost reţinută, iar astăzi Curtea Militară de Apel din Capitală a confirmat mandatul de arestare pe numele femeii.

În fața anchetatorilor, femeia de 26 de ani a negat cu vehemență. Însă expertizele medicale au scos la iveală că micuțul a fost bătut în repetate rânduri. Are numeroase rupturi interne și are nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă femeia a avut discernământ.

Inițial, Tribunalul Militar Bcurești a emis un mandat de arestare pe numele femeii, iar aceasta l-a contestat. Dar Curtea de Apel Militară a confirmat cererea procurorilor, având dovezi certe că bebelușul ar fi fost supus unor rele tratamente.

Tânăra a fost angajată plutonier, acum 4 ani, în cadrul Armatei Române. A trecut cu brio testele psihologice și nu a dat dovadă până acum că ar avea un caracter agresiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri