Caută
Close this search box.

Priveliște ca în povești, la Toronto. Au înflorit cireșii japonezi din High Park

Imagini de poveste în orașul canadian Toronto. Cireșii japonezi au înflorit transformând un întreg parc într-un ţinut de basm, unde oamenii nu se mai satură să se plimbe.

Florile de cireș au încântat inimile rezidenților și vizitatorilor din Toronto. O mulțime de oameni au făcut fotografii și s-au plimbat în High Park, unde mii de copaci au înflorit.

Este minunat pentru că este prima oară când cel mic vede florile de cireș. Înainte, locuiam în Seul, Coreea. În fiecare primăvară îmi place foarte mult să ies și să mă bucur pur și simplu de natură, să fiu înconjurată de florile de cireș.

Cireşii înfloriţi au fost o adevărată bucurie pentru ochii și sufletele copiilor uimiți de frumusețea lor.

Îi ador. Sunt atât de fermecători. Arată precum niște copaci minunați. Parcă sunt acoperiți de zăpadă, dar vremea este splendidă afară, așa că este cu atât mai frumos. Îmi place foarte mult.

Mi-a plăcut foarte mult să mă plimb. A fost extrem de distractiv și parcă era peste tot zăpadă, deși nu era zăpadă, ci doar florile înflorite. A fost într-adevăr foarte frumos, mi-a plăcut.

Cireşii au fost un cadou generos din partea Japoniei pentru orașul Toronto. În anul 1959, guvernul japonez a trimis 2.000 de copaci, într-un gest de prietenie și apreciere.

Astfel, High Park a devenit un punct de atracție pentru iubitorii de natură și pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea florilor de cireș.

The post Priveliște ca în povești, la Toronto. Au înflorit cireșii japonezi din High Park appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri