Caută
Close this search box.

Sebastian Burduja: Din respect pentru bucureșteni trebuie să mergem mai departe, să le prezentăm o alternativă, un model liberal de administrație

Sebastian Burduja, propunerea PNL pentru Primăria București, după ce Coaliția a decis să renunțe la medicul Cîrstoiu și să meargă cu candidaturi separate, a declarat, marți, că trebuie să meargă mai departe și prezinte bucureștenilor o alternativă, un model liberal de administrație.

Orice zi orice secundă pe care o pierdem în toate aceste cancanuri ”ce a fost, cine a fost” este o zi pierdută pentru bucureșteni și din respect pentru ei trebuie să mergem mai departe și să le prezentăm o alternativă un model liberal de administrație, a spus, marți Sebastian Burduja.

Eu îmi doresc să vad o campanie fără atacuri între niciunii dintre participanți. Să fie o campanie altfel pentru o democrație adevărată, așa ar trebui să fie România după 34 de ani, în care să vorbim realmente pentru bucureșteni, pe soluții, pe programe, pe investiții, cum ar trebui să arate o adevărată capitală europeană. Asta este miza: Poate Bucureștiul să dea exemplul unei altfel de campanii pentru România întreagă, a subliniat Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja va fi propunerea PNL pentru Primăria București, la alegerile din 9 iunie, după decizia din noaptea de luni spre marți, a coaliției că alianța PSD-PNL nu mai continuă cu candidatul comun independent Cătălin Cîrstoiu. Pe de altă parte, PSD va merge mai departe cu Gabriela Firea.

Sebastian Burduja este, în prezent, ministrul Energiei și a fost, înainte de acest mandat, ministru al Digitalizării responsabil cu gestionarea proiectului de cloud guvernamental, cea mai importantă investiție în digitalizare realizată de guvern cu fondurile europene din PNRR.

Ciolacu: Decizia să mergem cu propriii candidați e dificilă, dar corectă. Gabriela Firea: Mulțumesc pentru încredere!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după ce PSD și PNL au decis ă meargă cu candidați separați la Primăria Capitalei – Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja.

The post Sebastian Burduja: Din respect pentru bucureșteni trebuie să mergem mai departe, să le prezentăm o alternativă, un model liberal de administrație appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri