Caută
Close this search box.

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Madrid, unde primise o invitație

Simona Halep are antrenor: spaniolul Carlos Martinez

Simona Halep este nevoită să se retragă de la turneul WTA 1000 de la Madrid, din perioada  23 aprilie – 5 mai, din cauza unei accidentări.

Fostul lider mondial a suferit o accidentare la genunchi, din cauza căreia s-a retras și de la turneul WTA 125 de la Oeiras, Portugalia, transmite publicația spaniolă Marca.

Breaking News: Simona Halep has withdrawn from Madrid due to continued health reasons. She says she still has not fully recovered enough to play a high level tournament such as Madrid. Keep working and get well, we hope to see you soon Simona. pic.twitter.com/15UCxp6ZPo

— Romanian Tennis (@WTARomania) April 20, 2024

Simona se arătase entuziasmată să joace la Madrid, turneu pe care l-a câștigat de două ori  în 2016 şi 2017, și unde a jucat alte două finale, în 2014 şi 2019.

Muchas gracias (Mulţumesc mult, în spaniolă, n. red.), @mutuamadridopen pentru şansa acestui wild card. Madrid a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite şi sunt recunoscătoare că voi putea că creez altele. Ne vedem în curând”, scrisese sportiva în mesajul său de mulţumire adresat organizatorilor.

Sportiva noastră a jucat un singur meci după revenirea în circuitul profesionist în urma reducerii sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni: la 20 martie era învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida).

The post Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Madrid, unde primise o invitație appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri