Caută
Close this search box.

Vedete de talie mondială la meciul de adio al ”Generației de Aur”

Vedete de talie mondială la meciul de adio al ”Generației de Aur”

Două baloane de aur, Rivaldo și Stoicikov, și un antrenor de talie mondială, Mourinho, și-au anunțat, printre alte vedete de talie mondială, prezența la meciul de adio al ”Generației de Aur”. Gică Popescu speră că Naționala lui Edi Iordănescu să devină și ea una de referință pentru fotbalul românesc, după calificarea la EURO.

S-au vândut deja 42.000 de bilete și se anunță sold pentru meciul de adio al ”Generației de Aur”, din 25 mai, de la Arena Națională. Selecționata mondială va fi condusă de ”specialul” Mourinho și din ea vor face parte printre alte vedete mhondiale Nuno Gomez, Pannuci, Stoicikov sau Rivaldo, conform TVRInfo.

Tricolorii, care au făcut istorie la Mondialul din ’94, vor începe antrenamentele pe stadionul Arcul de Triumf, pentru a fi cât mai în formă la ultimul lor meci în tricoul echipei naționale

Fostul căpitan al naționalei speră că actuală generație să devină și ea, una de aur.

”Ne-am bucura foarte mult ca echipa națională să înceapă să aibă continuitate în participarea la campionatele mondiale și europene, cum am făcut noi în 10 ani”, a spus ”căpitanul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri