Caută
Close this search box.

VIDEO Sărbătoare pe manele, în vestiarul Inter Milano. Au dansat pe ”Made in Romania” victoria cu AC Milan și câștigarea titlului

Fotbaliștii celor de la Inter Milano au sărbătorit titlul de campioni ai Italiei pe maneaua „Made in România”, interpretată de solistul Ionuț Cercel.

După ce au sărbătorit pe teren, alături de suporteri, fotbaliștii de la Inter au mutat petrecerea în vestiar. Ei au cântat pentru echipa lor, apoi pe fundal a pornit melodia lui Ionuț Cercel.

Jucătorii s-au strâns într-un cerc și au așteptat refrenul. Campionii Italiei au erupt în momentul în care versurile lui Ionuț Cercel au fost date la maximum în boxa din vestiar și au făcut o horă a bucuriei.

Mijlocașul Interului – și căpitan al naționalei Turciei – Hakan Calhanoglu a recunoscut că el este cel care a adus maneaua lui Ionuț Cercel în vestiarul echipei. Acesta a explicat într-un podcast că „Made in Romania” este melodia lui preferată.

Hakan Çalhanoğlu’s favourite song right now is ‘Made in Romania’ pic.twitter.com/jV8uAT8x79

— EuroFoot (@eurofootcom) April 21, 2024

Inter a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, în derby-ul etapei numărul 33 din Serie A, câștigând matematic titlul cu numărul 20 din istoria clubului, chiar pe terenul marii rivale și cu 5 runde înaintea finalului sezonului.

Cele două mari rivale aveau, fiecare, câte 19 campionate până aseară, când cei de la Inter au reușit victoria ce le-a adus al 20-lea trofeu.

Hakan Çalhanoğlu’s influence on this squad must be talked about.

Always playing “Made in Romania” pic.twitter.com/rIHZ7A1vnM

— Inter Xtra (@Inter_Xtra) April 22, 2024

The post VIDEO Sărbătoare pe manele, în vestiarul Inter Milano. Au dansat pe ”Made in Romania” victoria cu AC Milan și câștigarea titlului appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri