Caută
Close this search box.

Noi demisii din PSD? Ce condiţii pun cei revoltaţi pentru a rămâne în partidul lui Dragnea

viorica dăncilă

Scandal în organizaţia PSD Pitești, cea mai mare și puternică din județ, unde președintele Cristian Gentea ameninţă că are demisia scrisă.

Picătura care a umplut paharul se referă la situația de la Finanțe Argeș, care, de trei săptămâni, nu are director.

Acesta este gata să renunțe la funcția de președinte executiv al PSD Argeș, dacă la Finanțe Argeș se va aduce un om din afara instituției, în detrimentul lui Lucrețiu Tudor, care a condus destinele agenției județene până în ianuarie, cu delegație.

Nu a fost organizat un concurs nici acum, potrivit contraataculargesului.ro. După unele informații, instituția va fi condusă de Dumitru Braia, care în ultimul timp a lucrat în Teleorman.

„Îmi dau demisia, e scrisă! Așa se aude, că azi sau mâine Braia va fi numit șef la Finanțe. Șerban Valeca nu-mi răspunde la telefon, îl sun de ieri dimineață. Am mai spus că dânsul nu comunică, n-a zis nimic, a dat de înțeles că îl susține pe Lucrețiu Tudor.

Dar acum nici nu mai răspunde la telefon. Eu am vorbit cu toată lumea și au fost mai mulți de acord să ne dăm demisiile. Nu știu dacă chiar o vor face, dar eu sunt hotărât și nu mă voi răzgândi”, a declarat Cristian Gentea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri