Caută
Close this search box.

Conducerea PNL Bucureşti a fost aleasă. Rareş Bogdan: E un om valoros, nu pot fi decât încântat

Ludovic Orban

UPDATE Violeta Alexandru a fost aleasă de Biroul Executiv în funcția de președinte interimar al PNL București cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” și 2 abțineri, au declarat surse liberale pentru G4Media.ro.

Decizia BEX va trebui confirmată de Biroul Politic Național al PNL, cu două treimi din voturi.

(Ştirea iniţială)

Consiliera lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru, a fost propusă pentru a deveni președintele PNL București, au declarat surse din partid pentru Mediafax.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că ar fi încântat ca Violeta Alexandru să fie propusă pentru șefia PNL București, precizând că este un om foarte valoros pentru partid.

„Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat. Violeta a activat în societatea civilă mult timp, am lucrat în campanie, a fost unul dintre oamenii-cheie din campania pentru Bucureşti, a muncit fantastic door to door și la întâlnirile televizate.

E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă și pe lista de europarlamentare, la forța pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloș, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban și apoi a devenit cred membru la Sectorul 1”, a afirmat, marți, Rareș Bogdan.

Biroul Executiv al PNL trebuie să tranșeze situația de la PNL București, unde Ludovic Orban nu l-a nominalizat pe Rareș Bogdan pentru funcţia de președinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri