Caută
Close this search box.

FOTO. Tânără și frumoasă, a murit în condiții cumplite

S-a stins din viață Svetlana Ungureanu, tânăra  care în urmă cu o săptămână a produs un accident rutier grav, intrând cu bolidul la volanul căruia se afla într-un autobuz plin de pasageri.

O persoană a decedat, este pacienta care a fost extrem de gravă din start, spitalizată în Secția de terapie intensivă. Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgență externați sunt cinci, trei persoane continuă tratamentul”, a anunțat Igor Curov, vicedirectorul Institutului de Medicină de Urgență.

Totodată, acesta a precizat că starea a trei dintre victime rămâne în continuare gravă, în vreme ce alte cinci persoane au  fost externate. „Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgență din Chișinău, externați sunt cinci, iar alți trei persoane continuă tratamentul, a transmis oficialul, citat de publika.md.

Accidentul seamănă cu cel provocat de Mario Iorgulescu

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, tânăra șoferiță, în vârstă de 34 de ani se afla internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Chișinău. Din cauza alcoolemiei de 2,15 miligrame de alcool pur în sânge, Svetlana a intrat în comă, la scurt timp după ce a ajuns în unitatea sanitară de peste Prut. Întrucât s-a urcat în stare de ebrietate la volanul autoturismului său marca Porsche, femeia a produs un cumplit accident rutier, intrând în plin într-un autobuz plin cu pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri