Caută
Close this search box.

SUPER Simona! Americanii i-au stabilit obiectivul pe 2020: ”Victorie într-un Grand Slam pe hard”

Jurnaliștii americani de tenis i-au stabilit obiectivul Simonei Halep pentru 2020, după ce în anii precedenți a reușit să câștige două titluri de Grand Slam.

”Simona Halep a arătat o constanță incredibilă în ultimele sezoane și a fost răsplatită cu titlurile de la Roland Garros și Wimbledon în 2018 și 2019”, a scris site-ul lobandsmash.com.

”O victorie într-un Grand Slam pe hard îi va aduce Simonei un titlu major pe fiecare suprafață. Ea a fost aproape de un titlu pe hard, dar a pierdut finala din 2018 de la Australian Open, iar în 2015 a ajuns în semifinale la US Open”, au scris americanii despre obiectivul Simonei Halep în 2020.

Simona Halep a dezvăluit că principalul său obiectiv pentru acest an îl reprezintă Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde vrea să fie portdrapelul României și unde vrea să câștige cel puțin o medalie.

Pentru a-și atinge acest obiectiv, cea mai bună jucătoare de tenis din România a decis hotărît să nu mai joace și în competișia pe echipe FED CUP, competiție unde fetele noastre vor întâlni Rusia în play-off-ul Grupei Mondiale, la începutul lunii februarie.

Șanse bune să încheie 2020 pe locul 1 WTA

Simona Halep se pregătește de 2020, iar sportiva din Constanța are șanse mari să câștige o medalie la Tokyo. Conform bookmakerilor, locul 4 WTA are cota 2,70 pentru a intra în posesia unei medalii la JO 2020.

Campioana noastră a încheiat anul 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA, dar dubla câștigătoare  de Grand Slam, după succesele de la Paris și Londra din 2018, respectiv 2019, are cota 10.00 pentru a încheia 2020 pe locul 1 WTA.

Simona Halep (locul 4 WTA) a decis să nu joace încă din startul anului și va intra în competiții abia din a doua săptămână. Ea s-a înscris la turneul de la Adelaide, urmând ca apoi să joace direct la primul Grand Slam al anului, Australian Open, unde este văzută între favorite.

După ce a petrecut trecerea în noul an în România, Simonaa pornit, evident, spre Australia. Înainte de a părăsi țara, campioana noastră a dezvăluit că are sentimente bune și abia așteaptă să se revadă cu cel mai bun antrenor pe care l-a avut, Darren Cahill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri