Caută
Close this search box.

Simona Halep e în semifinale la Dubai, după un meci excelent cu Sabalenka

simona halep

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de 2.643.670 dolari, joi seara, după ce a învins-o pe belarusa Arina Sabalenka în trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-2.

”A fost greu să-mi găsesc ritmul. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică. Lovește mingea tare, așa că a trebuit să joc mai repede și să dau tot ce pot ca să câștig.

E greu pentru că e mai înaltă decât mine și are multă putere. A fost nevoie să îi stopez mingile și apoi să preiau inițiativa, să deschid jocul”, a spus jucătoarea noastră, la interviul de după meci, potrivit Digi Sport.

”E adevărat, am suporteri peste tot unde merg să joc. Ador să joc în Dubai, sunt fericită că voi fi în semifinale și voi evolua din nou în fața acestui public. Mulțumesc tuturor celor care au venit”

Meciul dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka a început sub semnul echilibrului, dar românca a cedat primul set, pe care l-a pierdut cu 6-3 după numai 27 de minute.

Simona s-a mobilizat în setul secund și nu i-a dat prea multe șanse adversarei din Belarus. După 35 de minute, românca a dus scorul la 6-2 și a împins partida în decisiv. În al treilea set, Halep a reușit rapid break-ul, în al patrulea game, iar Sabalenka nu a mai avut forța să revină în joc.

Simona s-a impus cu 6-2 în decisiv și merge în semifinalele turneului de la Dubai, unde se va duela cu Jennifer Brady.

”Am jucat (n.r.: cu ea) la Melbourne, nu acum mult timp. Fiecare turneu e o nouă provocare. Trebuie să mă concentrez, mâine va fi un alt meci”, a afirmat Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri